Disk write Error

For at installere vores software, og undgå Disk Write Error beskeden, venligst følg disse trin:

1. Hvis vores software ikke køre og du installerer direkte fra webbrowseren, prøv at åbne mappen du gemte installatøren i, derefter højreklik på filen og vælg Kør som administrator.Window Disk write Error
  2. Prøv at downloade installatøren via en anden internet browser (Chrome, Firefox, Internet Explorer, osv.) og følg de samme trin som står ovenfor for at installere.
  3. Prøv midlertidig afinstallering af din antivirus/firewall software, derefter download og kør installatøren igen (sikre dig at geninstallere din sikkerhedssoftware efter).