Annoncering: En høj volume af anmodninger - (klik/tryk her for flere detaljer)

Søg Hjælp

Indtast et søgeord eller en kort sætning angående dit spørgsmål i feltet herunder, så vises de mest relevante artikler.

Søg

Problemer med adgang til hjemmesiden (ryd cache for at løse browserproblem)

Hvis du ikke har adgang til eller oplever problemer med vores hjemmeside, kan du gøre følgende:

Hvis du bruger en computer, kan du først forsøge at tvinge din browser til at genstarte:

• Windows: Ctrl + F5
  • Mac: Cmd + R eller Apple + R

Hvis problemet fortsætter, eller hvis du bruger en mobilenhed, kan du prøve at rydde din browsers cache og forsøge igen.

Her er en liste over de mest populære browsere. Vælg et link for at gå til udviklerens hjemmeside og se yderligere vejledning:

Ansvarsfraskrivelse: Vi leverer links til tredjepartshjemmesider og -produkter som en gestus til vores spillere, og The Stars Group hverken støtter eller tager ansvar for brugen af disse produkter og hjemmesider, som er uafhængige af The Stars Group. Vær opmærksom på, at nævnte oplysninger eller produkter bør bruges eller anbefales på egen risiko og efter eget skøn.