Wire transfer: Guide til udbetaling

For at anmode om en udbetalig via wire transfer, følg disse instruktioner:

1. Log på ens Stars-konto
  2. Klik på Bank, og derefter på Udbetal.
  3. Indtast et beløb man ønsker at udbetale, og klik på Næste.
  4. Vælg Wire transfer, undersøg ens nuværende udbetalingsgrænser, klik på Anmod knappen.
  5. Indtast ens bankoplysninger i pop-up vinduet, og klik på Anmod.
    • Intermediær bankoplysninger skal ikke være inkluderet.
  6. Når man er taget tilbage til Banken, og ser ens bankoplysninger ved siden af Wire Transfer muligheden, og klik på Bekræft.
  7. Hvis alt ser rigtigt ud, skal man klikke på OK knappen.

Udbetalinger med Wire Transfer kan kun sendes til en bankkonto registreret i ens navn, og ens bank land skal matche det land, der er registreret på ens Stars-konto.

Det kan tage op til 72 timer for ens udbetaling at blive godkendt, og op til yderligere to til fem arbejdsdage efter dette, for at midlerne bliver krediteret ens bank konto.

Vi dækker alle gebyrer opkrævet af den afsendende bank, men spillere er ansvarlige for enhver gebyrer som ens egen bank og en mellemhandlende bank (hvis en sådan er anvendt) kan opkræve for modtagelsen af denne overførsel.