Guide til udbetaling med Skrill

Afhængigt af dit land skal du muligvis have indbetalt med Skrill inden for de sidste 12 måneder for at kunne bruge denne metode bruges til udbetalinger.

Hvis du har brugt Skrill som indbetalingsmetode inden for de sidste 12 måneder, bliver din ønskede udbetaling automatisk sat ind på din Skrill-konto. Udbetalingen er maksimalt på det beløb, du har indbetalt med denne metode, og pengene indsættes i samme valuta, som du brugte til din seneste indbetaling med Skrill. Du kan derefter udbetale et eventuelt resterende beløb til enhver tilgængelig metode i Banken, herunder Skrill.

For at udbetale med denne metode skal du gøre følgende:

1. Gå til Banken, og vælg fanen Udbetal.
  2. Indtast udbetalingsbeløbet, og vælg knappen Udbetal/Næste.
  3. Vælg Skrill på listen over tilgængelige muligheder.
  4. Hvis du har brugt denne metode inden for de sidste 12 måneder, er dine Skrill-oplysninger indtastet på forhånd. Ellers skal du indtaste den e-mailadresse, som du har tilknyttet Skrill, og indsende din anmodning.

Din anmodning bliver behandlet i løbet af 72 timer (48 timer i Portugal), og umiddelbart herefter bliver din udbetaling indsat på din Skrill-konto.

Hvis du ikke har en Skrill-konto, har du 14 dage til at oprette en med samme e-mailadresse, som du har angivet i Banken. Ellers bliver pengene sendt tilbage til din Stars-konto.