NETELLER: guide til udbetaling (mobilenheder)

Du kan se, om betalingsmetoden er tilgængelig i dit land, hvis du logger på din Stars-konto og går til banken.

Afhængigt af dit land skal du muligvis have indbetalt med NETELLER inden for de sidste 12 måneder for at kunne bruge denne metode til udbetalinger.

Hvis du vil anmode om en udbetaling med NETELLER, skal du gøre følgende:

1. Log på din Stars-konto.
  2. Afhængigt af din enhed:
    • iOS: Tryk på Bank nederst på skærmen.
    • iOS PokerStars Next Gen-app: Tryk på Konto og vælg Bank.
    • Android: Tryk på menuikonet med de tre streger og vælg Bank.
  3. Vælg fanen Udbetal.
  4. Indtast beløb til udbetaling og tryk på Udbetal for at fortsætte.
  5. Hvis du har igangværende automatiske udbetalinger, får du oplyst beløbet og de mulige udbetalingsmetoder.
  6. Hvis du ikke har nogen igangværende automatiske udbetalinger, vælger du NETELLER blandt mulighederne.
  7. Hvis du har indbetalt med denne metode inden for de sidste 12 måneder, er dine NETELLER-oplysninger indtastet på forhånd. Ellers skal du indtaste dit NETELLER-brugernavn og sende anmodningen.

Din udbetalingsanmodning bliver behandlet i løbet af 72 timer, og pengene overføres straks efter godkendelse.

Vigtigt

Husk altid at logge rigtigt ud, før du lukker mobilappen:

• iOS: Mere → Log ud
  • iOS PokerStars Next Gen-app: Kontoikon → Log ud
  • Android: Menuikon → Log ud