NETELLER: Udbetalingsinstruktioner (Mobil enheder)

For at bekræfte at denne betalingsmetode er tilgængelig i dit land, log ind på din Stars-konto, og gå til Banken.

Afhængigt af dit registrerede land kan en tidligere NETELLER indbetaling indenfor de sidste 12 måneder være krævet, for at denne metode kan blive tilgængelig for udbetalinger.

For at anmode om en udbetaling via NETELLER, følg disse trin:

1. Log på din Stars-konto.
  2. Afhængig af din enhed:
    • iOS: Tryk på Bank i bunden af din skærm.
    • Android: Tryk på den tre streget menu ikon, og vælg Bank.
    • PokerStars Next Gen app: Tryk på Konto og vælg Bank.
  3. Vælg fanen Udbetal.
  4. Indtast dit udbetalingsbeløb, og tryk på Udbetal for at gå videre.
  5. Hvis du har nogle ventende automatiske udbetalinger, vil du blive informeret om beløbet og betalingsmetoder tilgængelig for udbetaling af ethvert resterende beløb.
  6. Hvis du ikke har nogle ventende automatiske udbetalinger, blot vælg NETELLER fra de tilgængelig muligheder.
  7. Hvis du tidligere har indbetalt med denne metode i de sidste 12 måneder, er din NETELLER-oplysninger indtastet på forhånd. Ellers indtast dit NETELLER Konto ID og indsend din anmodning.

Din udbetalingsanmodning vil blive behandlet indenfor 72 timer, og bliver krediteret med det samme efter godkendelse.

Vigtigt
Husk altid at logge korrekt ud, før du lukker mobil appen:

• iOS: Mere → Log ud
  • Android: Menu ikon → Log ud
  • PokerStars Next Gen app: Konto ikon → Log ud

Hvis du bliver blokeret af systemet, så vent 10 minutter før du forsøger at logge på igen.