NETELLER: Guide til udbetaling

For at bekræfte at denne betalingsmetode er tilgængelig i dit land, venligst log ind på din Stars-konto, og gå til Banken.

Afhængigt af dit registrerede land, kan en tidligere NETELLER indbetaling indenfor de sidste 12 måneder være krævet, for at denne metode kan blive tilgængelig for udbetalinger.

For at anmode om en udbetaling via NETELLER, følg disse trin:

1. Gå til Banken og vælg fanen Udbetal.
  2. Indtast dit udbetalingsbeløb og vælg Udbetal/Næste knappen.
  3. På den næste skærm, vil du blive notificeret hvis du har nogle ventende automatiske udbetalinger, og betalingsmetoderne tilgængelige for udbetaling af ethvert beløb.
  4. Hvis du ikke har nogle ventende automatiske udbetalinger, blot vælg NETELLER fra de tilgængelig muligheder.
  5. Hvis du tidligere har indbetalt med denne metode i de sidste 12 måneder, er din NETELLER-oplysninger indtastet på forhånd. Ellers indtast dit NETELLER Konto ID og indsend din anmodning.

Din udbetalingsanmodning vil blive behandlet indenfor 72 timer, og bliver krediteret med det samme efter godkendelse.