Direct Bank Transfers: Bekræftelse af udbetaling til NemKonto (Danmark)

Når du anmoder om en udbetaling til NemKonto, bliver pengene sendt til den konto, du har indtastet på hjemmesiden hos SKAT eller NemKonto. Vi har ikke adgang til den information, og vi kan derfor ikke bekræfte kontonummeret.

Du kan se din NemKonto på NemKontos hjemmeside. Når du er der, skal du følge disse trin:

1. Gå til Log ind på selvbetjening.
  2. Du skal bruge dit personlige nøglekort, NemID eller digital signatur for at logge ind. Hvis du ikke har et nøglekort, kan du bestille et.
  3. Når du er logget ind, ser du NemLogin, hvor du kan vælge at logge ind med NemID.
  4. Log ind, og vælg Næste.
  5. Indtast tallet fra dit nøglekort.
  6. Her kan du se din NemKonto, samt hvornår du har ændret den.

Hvis du vil have mere information om NemKonto, og hvordan du bruger den, skal du se Spørgsmål og svar-sektionen på NemKontos hjemmeside.