Direkte Bank Overførsel: Bekræfte en udbetaling til NemKonto (Denmark)

Når du anmoder om en udbetaling til NemKonto, er midlerne sendt til kontoen, som du indtastede på SKAT eller NemKonto hjemmesiden. Vi har ikke adgang til denne information, og derfor kan vi ikke bekræfte kontonummeret.

Du kan tjekke din NemKonto på NemKontos hjemmeside. Når du er der, skal du følge disse trin:

1. Gå til Log ind på selvbetjening.
  2. Du skal bruge dit personlige nøglekort, NemID eller digitale signatur for at logge ind. Hvis du ikke har et nøglekort, kan du bestille et.
  3. Når du logger ind, vil du se NemLogin og her skal du vælge at logge ind med NemID.
  4. Log ind og vælg næste.
  5. Indtast antallet fra dit nøglekort.
  6. Her vil du kunne se din NemKonto, og når du har lavet ændringer på den.

For flere oplysninger om NemKonto og hvordan du bruger det, venligst tjek spørgsmål og svar sektionen af NemKontos hjemmeside.