Kort: Udbetalingsinstruktioner (Mobil enheder)

For at bekræfte at denne betalingsmetode er tilgængelig i dit land, venligst log ind på din Stars-konto, og gå til Banken.

Vigtigt:

• Visa udbetalingsmuligheden vil kun være tilgængelig i Banken, hvis du har indbetalt mindst én gang med det kort inden for de sidste 12 måneder.
  • Midlerne bliver automatisk sat ind på det samme kort, du brugte til din seneste kortindbetaling.
  • Midlerne bliver automatisk vekslet til den samme valuta, du brugte ved din sidste kortindbetaling.
  • Hvis kortet, der bliver valgt af systemet til at modtage din automatiske udbetaling, ikke længere er gyldigt, skal du annullere din anmodning og skrive til os.
  • For at udbetale til et nyt kort skal du først indbetale med det.

For at anmode om en udbetaling til dit kort, følg disse trin:

1. Log på din Stars-konto.
  2. Afhængig af din enhed:
    • iOS: Tryk på Bank i bunden af din skærm.
    • PokerStars Next Gen app: Tryk på Konto og vælg Bank.
    • Android: Tryk på den tre streget menu ikon, og vælg Bank.
  3. Vælg fanen Udbetal.
  4. Indtast dit udbetalingsbeløb, og vælg Udbetal for at gå videre.
  5. Hvis du har nogle ventende automatiske udbetalinger, vil du blive informeret om beløbet og betalingsmetoder tilgængelig for udbetaling af ethvert resterende beløb.
  6. Hvis du ikke har nogle automatiske udbetalinger, blot vælg korttypen du ønsker og indsend din anmodning.

Din anmodning bliver undersøgt indenfor 72 timer og indsat på din konto i løbet af 10 hverdage.

Vigtigt!

Husk altid at logge korrekt ud, før du lukker mobil appen:

• iOS: Tryk på Mere i bunden af skærmen, og vælg derefter Log ud.
  • PokerStars Next Gen app: Tryk på Konto og vælg Log ud.
  • Android: Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne, og vælg Log ud.