Softwareproblemer – kister åbner ikke

Her er nogle forslag til, hvordan du åbner dine kister:

• Log af din konto, luk vores software, og prøv at logge på igen efter et par minutter.
  • Prøv om muligt at bruge en af vores andre platforme (mobilapp eller desktopsoftware), hvis du ikke allerede har forsøgt.

Hvis det ikke virker, skal du logge på vores hjemmeside for at se dine kister. Sørg for, at zoomindstillingerne i din browser er på 100% eller derover.

Hvis det ikke løser problemet, bedes du kontakte os via vores software, mobilapp eller hjemmeside og sende så mange som muligt af følgende oplysninger:

• Hvilken sikkerhedssoftware har du installeret (f.eks. AVG AntiVirus, Norton Security Deluxe eller F-Secure SAFE)?
  • Opstår problemet også, når du logger på vores hjemmeside og forsøger at åbne en kiste (vi anbefaler at prøve med Chrome)?

Et screenshot af, hvad der sker, når du forsøger at åbne en kiste. Du kan se en illustreret vejledning på take-a-screenshot.org (fås ikke på alle sprog).

Hvis du bruger vores desktopsoftware eller mobilapp, bedes du sende os logfilerne (angiv dit brugernavn og oplysninger om, hvorfor du sender logfilerne):

Desktop: Hjælp → Logfiler → SEND LOGFILER

Mobil: Tryk på menuen (Android) eller "Mere" (iOS), og vælg derefter: Indstillinger og værktøjer → Kundeservice → Send logfiler til kundeservice
Hvis du bruger vores PokerStars Next Gen-app, skal du trykke på Konto-ikonet og derefter: Hjælp → Send logfiler til kundeservice → SEND LOGFILER

Det er vigtigt, at du sender os filerne hurtigst muligt, fordi de bliver overskrevet efter 48 timer.

Ansvarsfraskrivelse:
Vi leverer links til tredjepartshjemmesider og -produkter som en service til vores spillere, og The Stars Group hverken støtter eller tager ansvar for brugen af disse produkter og hjemmesider, som er uafhængige af The Stars Group. Vær opmærksom på, at nævnte oplysninger eller produkter bør bruges eller anbefales på egen risiko og efter eget skøn.