Sådan indsender du en kopi af dit ID-kort og dit bank kontoudtog via vores mobilapp

Tryk på knappen Menu (Android) eller Mere (iOS) derefter:

Indstillinger & Værktøjer → Kundeservice → Indsend dokumenter

1. Indtast dit telefonnummer.
  2. Du kan blive bedt om at give vores app adgang til din enheds kamera. Accepter dette for at fortsætte.
  3. Du kan vælge mellem ID-kort og Kontoudtog
  4. Når du har valgt en af disse muligheder, kan du tage et billede af det originale dokument med din enhed og bekræfte, at du er tilfreds, når detaljerne kan læses.
  5. Efter du har taget et billede af begge dokumenter, skal du vælge Fortsæt for at sende dokumenterne til os

Når billederne er uploadet, vises der en pop-op-meddelelse, som bekræfter, at billederne er blevet sendt til os.

Hvis du bruger PokerStars Next Gen appen, tryk på Konto knappen, derefter:

Hjælp → Indsend dokumenter

• Kategori: Kontosikkerhed og bekræftelse
  • Underkategori: Upload dokumenter

Skriv din besked, vedhæft din dokumenter og derefter tryk på Send.