Anbefalet web browsere for spil vis vores hjemmside

Hvis muligheden for at spille igennem din web browservores hjemmeside er tilgængelig i dit område, så anbefaler vi at du bruger den seneste version af Chrome eller Safari web browser.

Du kan tjekke din nuværende browser version, ved at åbne WhatIsMyBrowser hjemmesiden og opdatere hvis det er nødvendigt.

Ansvarsfraskrivelse: Vi leverer links til tredjepartshjemmesider og -produkter som en gestus til vores spillere, og The Stars Group hverken støtter eller tager ansvar for brugen af disse produkter og hjemmesider, som er uafhængige af The Stars Group. Vær opmærksom på, at nævnte oplysninger eller produkter bør bruges eller anbefales på egen risiko og efter eget skøn.