Anbefalede webbrowsere til spil via vores hjemmeside

I nogle områder kan du spille vores spil i din webbrowser. Vi anbefaler, at du bruger den nyeste version af Chrome eller Safari.

Du kan se din nuværende browserversion på WhatIsMyBrowser.com.

Ansvarsfraskrivelse:
Vi giver links til tredjepartshjemmesider og -produkter som en service til vores spillere. The Stars Group hverken reklamerer eller påtager sig ansvaret for brugen af disse produkter eller hjemmesider, som er uafhængige af The Stars Group. Vær opmærksom på, at nævnte oplysninger eller produkter bør bruges eller anbefales på egen risiko og efter eget skøn.