Meddelelser om genstart af server

Som svar på spillernes feedback tilbyder vi spillere muligheden for at modtage en meddelelse, før en planlagt genstart af servere.

For at tilvælge denne service skal du indtaste Star Code "ServerRestart" for at føje dig selv til mailinglisten ved servergenstart. Du kan indtaste Star Code ved at logge på vores software og vælge:

Desktop: Værktøjer → Star Code
Android (kun "klassisk" app): Indstillinger og værktøjer → Konto → Indtast Star Code

Eller hvis du er i vores hjælpcenter på hjemmesiden:
Star Code
Når det er muligt, sender vi dig på forhånd en e-mail med oplysninger om planlagte servergenstarter. Da der kan forekomme ændringer i softwaren, kan planerne ændres i sidste øjeblik.

Vores officielle Twitter-konto er oftest det bedste sted at blive opdateret på genstart af servere.

Hvis du kun har adgang til én af vores iOS-apps eller PokerStars Next Gen-appen til Android, kan du kontakte os via vores software, mobilapp eller hjemmeside, og så kan vi give dig et direkte link.

Ansvarsfraskrivelse:
Vi giver links til tredjepartshjemmesider og -produkter som en service til vores spillere. The Stars Group hverken reklamerer eller påtager sig ansvaret for brugen af disse produkter eller hjemmesider, som er uafhængige af The Stars Group. Vær opmærksom på, at nævnte oplysninger eller produkter bør bruges eller anbefales på egen risiko og efter eget skøn.