Sådan sætter du indbetalingsgrænser

En af vores funktioner til at sikre ansvarligt spil er muligheden for at sætte egne indbetalingsgrænser. Så kan du styre, hvor mange penge du bruger, og samtidig spille sikkert.

Du kan sætte en grænse pr. måned eller uge. Det gør du ved at følge disse trin afhængigt af din enhed.

Du kan tilgå funktionen via vores hjemmeside ved at klikke på knappen herunder:

Sådan sætter du indbetalingsgrænser

Desktop
  1. Værktøjer
  2. Ansvarligt spil
  3. Begræns indbetalinger
    Trin til at sætte indbetalingsgrænser på desktop
Mobilapp
  1. Menu (Android) eller Mere (iOS)
  2. Indstillinger og værktøjer
  3. Ansvarligt spil
  4. Begræns indbetalinger
    Trin til at sætte indbetalingsgrænser i app

Nogle lande har lovgivning med krav om indbetalingsgrænser. Hvis vi har sat en indbetalingsgrænse på din konto, kan du kun indbetale op til grænserne fastsat i lovgivningen og den grænse, du selv har valgt.

Når perioden for din valgte grænse pr. uge eller måned er forbi, kan du hæve eller fjerne grænsen ved at vælge "Fjern begrænsning", eller du kan indtaste en ny grænse. Hvis du anmoder om at sænke grænsen, træder det i kraft med det samme.

Indbetalingsgrænsen gælder også for visse betalingsmetoder ved køb af play chips.