Ændring af selvvalgt indbetalingsgrænse

Du kan sætte en daglig, ugentlig eller månedlig indbetalingsgrænse på din konto. Det er en god funktion, som hjælper dig med at kontrollere, hvor mange penge du bruger på spil.

Når du valgt din indbetalingsgrænse og bekræftet den ved at indtaste dit password, gælder grænsen i mindst 7 eller 30 dage.

Hvis du vil ændre grænsen, når perioden er udløbet, skal du følge nedenstående sti afhængigt af din enhed:

Desktop
  1. Værktøjer
  2. Ansvarligt spil
  3. Begræns indbetalinger
Mobilapp
  1. Menu (Android) eller Mere (iOS)
  2. Indstillinger og værktøjer
  3. Ansvarligt spil
  4. Begræns indbetalinger

Du kan tilgå funktionen via vores hjemmeside ved at klikke på knappen herunder:

Sådan sætter du indbetalingsgrænser

Vigtigt

Husk, at alle anmodninger om at sænke grænsen træder i kraft med det samme. Anmodninger om at hæve eller fjerne grænsen træder i kraft efter 24 eller 48 timer afhængigt af din placering.