Kumulative, selvvalgte indbetalingsgrænser

Du kan selv vælge en indbetalingsgrænse på din konto. Det er en god måde at holde styr på, hvor meget du bruger på at spille på vores site.

En selvvalgt grænse kan have et interval på 7 eller 30 dage. Hvis du vil fjerne grænsen, kan du bare anmode om det i vores software.

Vigtig information

Selvvalgte indbetalingsgrænser er kumulative. Det betyder, at når du laver en ugentlig indbetalingsgrænse, så regnes alle dine indbetalinger i de syv foregående dage med i din nye grænse. Vær opmærksom på det, når du laver grænsen, fordi det kan gøre, at du midlertidigt ikke kan indbetale deposit, afhængigt af hvilket beløb du vælger.

Du kan også være underlagt en grænse fastsat af betalingsbehandleren. Det afhænger af, hvilken betalingsmetode du bruger.

Når grænserne er godkendt, kan de ikke hæves eller fjernes i hhv. mindst 7 eller 30 dage.