Begræns Annullering af Udbetaling

Du har muligheden for at begrænse dig selv fra at annullere dine udbetalinger, når de er blevet anmodet. Du kan selv gøre det ved blot at gå til hovedlobbyen og vælge:

1. Værktøjer
  2. "Ansvarligt spil"
  3. Begræns Annullering af Udbetaling

Hvis du aktivere denne funktion, vil du deaktivere din evne til at annullere ventende udbetalinger fra din konto, og vi vil ikke annullere dine udbetalinger på anmodning.

Denne begrænsning er PERMANENT, og det er ikke muligt at gendanne evnen til at annullere dine udbetalinger, når du har aktiveret den.