Rewards Store på mobil

Vores mobil app adskiller sig lidt fra den fulde version af vores software.

Mange virtuelle vare er tilgængelige på appen, såsom turneringsbilletter og kontant rabatter. Men nogle ting er kun tilgængelige i vores desktop software. For at finde ud af mere om vores produkter nuværende tilbudt, gå til:

1. Mit Stars
  2. Rewards Store
  3. Vælg Køb Denne Vare for at købe denne vare du er interesseret

Hvis produktet du vil købe er utilgængelig, kontakt os og vil vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Du kan kontakte os via vores Kontakt Kundeservice formular. Et link til formularen kan findes som følger:

Website
  2. Kontakt os
Mobil app

Tryk på Menu (Android) eller Mere (iOS), derefter:

3. Kontakt kundeservice
Desktop software