Forklaring af indstilling af bordgrænse

Du kan sætte en grænse for indsatser på vores cash game-borde. På den måde kan du nyde vores spil og samtidig spille med omtanke.

Du kan anvende funktionen på din konto vha. nedenstående vejledning afhængigt af din enhed:

Desktop
  1. Værktøjer
  2. Ansvarligt spil
  3. Indstil bordgrænse
Du kan tilgå funktionen via vores hjemmeside ved at klikke på knappen herunder:

Sæt indbetalingsgrænser

Så kan du vælge din egen bordgrænse. Du kan også blokere cash games helt ved at vælge "SPIL IKKE". Så kan du slet ikke spille cash games, men det omfatter ikke din mulighed for at spille turneringer eller Sit & Go's.

Via menuen "Værktøjer" kan du også fjerne blokeringen. Men det tager mellem 24 og 48 timer at godkende anmodninger om at fjerne eller hæve en grænse afhængigt af din placering.