Sæt buy-in-grænse for turneringer og Sit & Go's

Ved at sætte en buy-in-grænse for turneringer eller Sit & Go's kan du på en god måde have det sjovt og spille med omtanke.
Vi giver dig mulighed for at justere disse indstillinger på din konto eller vælge begrænsningen SPIL IKKE (begræns alle), hvis du ikke vil spille nogen turneringer.

Det gør du på følgende måde:

Bruger du hjemmesiden, skal du klikke på knappen herunder:

Sæt buy-in-grænse for turneringer og Sit & Go's

Følg denne vejledning for at sætte en buy-in-grænse via desktopsoftwaren.

Desktop
  1. Værktøjer
  2. Ansvarligt spil
  3. Begræns buy-in-grænse for turneringer

Du kan også anmode om at fjerne begrænsningen via menuen "Værktøjer". Det tager mellem 24 og 48 timer at godkende anmodninger om at fjerne eller hæve din grænse afhængigt af din placering.