Gendanne et glemt password

For at nulstille dit password, skal du følge disse trin:

Desktop software

Åben vores software og klik på Log indGlemt Password.

Mobil app

Åben vores app og tryk Glemt adgangskode.

Blot indtast dit Stars-ID eller din registrerede e-mailadresse og indsend din anmodning. Du vil snart modtage en automatiseret e-mail med yderligere vejledning.

På dette tidspunkt kan du desværre ikke nulstille dit password fra vores hjemmeside:

Hvis du ikke modtager en e-mail fra os indenfor få minutter, eller har andre spørgsmål. Så kan du vælge Glemt Password igen og derefter Kontakt os for at åbne Kontakt Kundeservice formularen.

Når formularen er åben, venligst følg disse trin:

1. Indtast din e-mailadresse.
  2. Vælg dit foretrukne sprog.
  3. Udfyld emnelinjen og send mindst tre af de anmodede detaljer.
  4. Når du er færdig, klik på Send.

For at beskytte integriteten af vores spil, og sikkerheden af spillernes konti, er du ikke tilladt at åbne en ny konto, hvis du har glemt dit password.