Indbetalinger og Udbetalinger: Kundeservice

Vi tilbyder stadig kundeservice 24/7 via vores Kontakt Kundeservice formular.

Du kan finde et link til formularen som følger:

• Desktop/Hjemmeside: HjælpKontakt Os
  • iOS: MereIndstillinger & VærktøjerKundeserviceKontakt Support
  • Android: MenuIndstillinger & VærktøjerKundeserviceKontakt Kundeservice
  • PokerStars Next Gen app: Konto IkonHjælpKontakt Support

Når du har åbnet formularen:

1. Vælg kategorien og underkategorien af problemet, som man har brug for assistance med.
  2. Indtast emnelinjen, og giv alle de relevante informationer.
  3. Klik på Send.

Vores Betalingsafdeling sigter efter at vende tilbage til dig snarest muligt.

Spørgsmål besvares i den rækkefølge, de er modtaget, så vi beder om din tålmodighed. At sende samtlige anmodninger for det samme problem vil kun forsinke vores svar.