Anmod om spilhistorik

Du kan hente historik over dine indbetalinger, udbetalinger, overførsler og spilaktivitet direkte i vores software. Sådan beder du om oplysningerne:

playingHistoryAudit

Hjemmeside
  1. Konto
  2. Historik
  3. Spilhistorik
Desktop
  1. Værktøjer
  2. Historie og stats
  3. Spilhistorik
Mobil
  1. Tryk på menuen (Android) eller Mere (iOS), og vælg derefter:
  2. Indstillinger og værktøjer
  3. Funktioner
  4. Spilhistorik
PokerStars Next Gen
  1. Tryk på Konto og så:
  2. Historik
  3. Spilhistorik

Her vælger du et datointerval og et password til filen. Passwordet er valgfrit, men vi anbefaler dog, at du ikke bruger det samme password som til din Stars-konto. Hvis du ønsker at få vist dine StarsCoin-oplysninger, skal du sætte flueben i det relevante felt.

Derefter vælger du filformat (Excel (97-2003), HTML eller .txt) og Send. Du skal indtaste password til din Stars-konto for at bekræfte anmodningen, og herefter sendes en e-mail med yderligere vejledning til din registrerede e-mailadresse.

Hvis du ikke kan åbne filen, når du modtager den, skyldes det, at du har et ældre komprimeringsprogram, som ikke understøtter filen med din spilhistorik. Du løser problemet ved at opgradere dit komprimeringsprogram. Vi anbefaler at bruge WinZip (vælg Download og så TRY IT FREE) eller 7-zip til at åbne filen.