Opdatere dit navn på en Stars-konto

For at opdatere dit navn, log ind på din Stars-konto via vores software, og følg de nedenstående trin:

1. Gå til vores Kontakt Formular følgende en af stierne nedenunder:
    • Hjemmeside: klik på HjælpKontakt Os
    • Desktop: klik på HjælpKontakt Os
    • Mobil: Tryk på Menu (Android) / Mere (IOS) → Indstillinger & VærktøjerKundeserviceKontakt Os
  2. I følgende pop-up-vindue der åbnes, skal du vælge Kontosikkerhed og bekræftelse og Upload dokumenter som underkategori.
  3. Upload en kopi af ID udstedt af myndighederne

Skriv venligst Change of Name i emnefeltet og husk at inkludere en begrundelse for navneændringen i e-mailen.

Hvis dit navn er blevet ændre pga. ægteskab eller skilsmisse, skal du også inkludere en kopi af relevante vielses-/separationsattester eller andre retslige dokumenter, der viser dit fødselsnavn og nuværende navn.

Hvis du har problemer med at logge ind på din Stars-konto, så skan eller tag et digitalt billede af de anmodede dokumenter, og send dem igennem Kontakt Os på vores hjemmeside som nævnt ovenfor.