Opdatering af navn på din konto

For at opdatere dit navn skal du logge på din konto og gøre følgende:

1. Find vores kontaktformular på en af disse måder:
    • Hjemmeside/desktopsoftware: Klik på Hjælp → Kontakt os
    • Mobil: Tryk på menuen (Android) / Mere (iOS) → Indstillinger og værktøjer → Kundeservice → Kontakt os
  2. I pop-op-vinduet skal du vælge "Kontosikkerhed og bekræftelse" og "Upload dokumenter" som underkategori.
  3. Upload en kopi af et ID-kort udstedt af myndighederne.

Husk at skrive "Navneændring" i emnefeltet og angive årsagen til ønsket om navneændring i selve meddelelsen.

Hvis du er blevet gift eller skilt og dermed har ændret navn, skal du også sende os relevant vielsesattest/skilsmissepapir eller andre retsudskrifter, der viser dit fødselsnavn og nuværende navn.

Kan du ikke logge på din konto, skal du scanne eller tage et digitalt billede af de ønskede dokumenter og sende dem via kontaktformularen på vores hjemmeside som angivet ovenfor.