Forskel på konto og brugernavn

Hver spiller har kun én konto med ét brugernavn at holde styr på, og den kan bruges til alle de af vores brands og platforme, som er tilgængelige i dit land.

Fordelen ved kun at have én konto at holde styr på inkluderer:

• Du skal kun huske ét brugernavn og ét password for at få adgang til alle vores produkter og brands, som er tilgængelige i dit land.
  • Du har én konto og én saldo, så det er meget nemmere at administrere dine metoder til ind- og udbetaling samt evt. selvvalgte grænser.
  • Universelle kontoindstillinger gør, at hvis du skal ændre adressen på din konto eller for eksempel vil tilføje en pinkode eller en Security Token, så skal du kun gøre det én gang.
  • Det er mere effektivt at tilgå og benytte vores kundeservicefunktioner.

De fleste af de e-mails, du får i forbindelse med din konto, kommer fra konto-e-mailadresser, så sørg for at indstille dit e-mailfilter, så du tillader meddelelser fra domænet "account".