Enheder som støtter vores mobil app

Vores mobil app kræver et minimum af Android 5, for at have adgang til alle funktioner, som vores app tilbyder. Minimums skærmopløsningen er på 800x480.

For at finde ud af hvilket styresystem, der er installeret på din Android enhed, gå til:

Indstillinger → Om Telefon

Vores iOS version er designet til at arbejde på iOS 9 eller nyere, men hvis du har adgang til PokerStars Next Gen appen, kræver det iOS 10 eller nyere.

Din enhed skal have Lokationsbaserede tjenester tændt for at vores Next Gen app skal fungere.

For at finde ud af hvad styresystem, der er installeret på din Apple enhed, gå til Indstillinger knappen på Hjemme-skærmen derefter:

Generelt → Om

Hvis du skal opdatere din IOS enhed, gå til:

Generelt → Software opdatering

Alternativt, kan du forbinde sin enhed til din computer, og opdatere via iTunes. Hvis du er usikker på, hvilken Apple enhed du har. Du kan også tjekke den officielle Apple hjemmeside.

De instruktioner til, hvordan du afinstallere en app kan variere fra enhed til enhed, men skulle være lignende instruktioner vi har sendt. Hvis du ikke kan finde denne information på din enhed, anbefaler vi, at du kontakter producenten af din enhed for at få den nøjagtige vejledning.