Geninstallation med ryddet data og cache (Android)

For at rydde cachen og data fra vores Android app, følg disse trin:

1. Find og vælg Indstillinger appen
  2. Klik på Apps
  3. Find og tryk på vores app (bekræft, at Alle apps-fanen er valgt i toppen, hvis du ikke kan finde den)
  4. Klik på Lagring (spring over, hvis dit styresystem er ældre end Android 6.0 Marshmallow)
  5. Tryk på Ryd cache og Ryd data
  6. Tilbage på app-siden skal du trykke på Afinstaller for at slette appen
  7. Genstart din enhed
  8. Endelige skal du downloade og installere en ny version af vores app fra vores hjemmeside

Skulle du have besvær med at følge disse instrukser beskrevet, kan du muligvis finde mere detaljeret instrukser i din enheds brugermanual. Dette kan løse mange af de normale problemer, hvor appen fryser, crasher eller genstarter uventet.