Familie eller venner opretter konto

Vi byder venner og familie velkommen til vores fællesskab og til at spille på vores hjemmeside. Det eneste, de skal gøre, er at oprette en Stars-konto med deres rigtige navn og deres egen e-mailadresse.

Man kan oprette en konto ved at klikke på Opret konto på vores hjemmeside. Alternativt kan man hente vores software ved at klikke på Download PokerStars-knappen på vores hjemmeside, og på loginskærmen er der mulighed for at oprette en ny konto.