Fejlmeddelelse: "Du er allerede logget ind fra en anden computer...."

I vores system kan du kun logge på din konto på én enhed ad gangen. Hvis du prøver at logge på via en anden enhed eller platform (f.eks. vores hjemmeside), får du besked om, at du allerede er logget på.

Hvordan løser jeg problemet?

Når du har brugt vores platform, skal du huske at logge ud. Vælg "Log ud" eller "Log ud og luk", når du lukker vores software eller mobilapp, samt efter du har været logget på vores hjemmeside.

Kontakt os, hvis du stadig har problemer med at få adgang til din konto.