Udbetaling: Brug en anden betalingsmetode end den, som banken automatisk vælger

Af sikkerhedsmæssige årsager, og når det er muligt, sendes udbetalinger tilbage til de indbetalingsmetoder, som du har brugt til at indbetale på din konto i de sidste 12 måneder – fra den ældste indbetaling til den nyeste.

Hvis du bliver bedt om at udbetale dine penge til en specifik betalingsmulighed, og du gerne vil sende din udbetaling til en anden, skal vi fjerne den tidligere betalingsmetode fra din brugerkonto.

Når vi fjerner en specifik betalingskonto, kan du ikke bruge den til at ind- eller udbetale i fremtiden, og vi kan ikke indsætte den igen på et senere tidspunkt.

Kontakt os, hvis du vil have os til at fjerne en eller flere betalingsmetoder fra din konto. Fortæl os, hvilken betalingsmetode du vil fjerne, og angiv de sidste fire cifre for den pågældende betalingskonto (hvis det er relevant).