Indbetaling: generel vejledning

Sådan laver du en indbetaling:

1. Log på din Stars-konto, og gå til banken.
  2. Under fanen Indbetaling skal du vælge den ønskede betalingsmetode.
  3. Vælg eller indtast det beløb, du vil indbetale, og en bonuskode (hvis relevant), og vælg dernæst Indbetaling.
  4. Angiv de nødvendige oplysninger, og vælg den grønne pil for at gennemføre transaktionen.

Tryk på play-knappen for at se instruktionsvideo (kun på engelsk), der viser, hvordan du laver en indbetaling!

Desktop:

Mobil:

Hvis det er første gang, du laver en indbetaling, bliver du også bedt om at udfylde vores real money-formular.

Når din indbetaling er blevet sendt til behandling, får du en e-mail, der bekræfter din anmodning.