PayPal: Vejledning til indbetaling

Du kan se, om betalingsmetoden er tilgængelig i dit land, hvis du logger på din Stars-konto og går til Banken.

PayPal er en hurtig, nem og sikker måde at indbetale penge. Hvis du vil indbetale hos os via PayPal, skal du bare logge på din Stars-konto og gøre følgende:

1. Gå til Banken.
  2. Under fanen Indbetal skal du vælge Flere betalingsmetoder for at se alle muligheder.
  3. Vælg PayPal.
  4. Vælg din foretrukne valuta (hvis relevant).
  5. Vælg et af de foreslåede beløb til indbetaling, eller indtast et andet beløb i feltet Andet.
  6. Indtast evt. indbetalingskode.
  7. Tryk på Indbetal.
  8. Følg vejledningen på PayPal-skærmen for at godkende betalingen.
  9. Klik på Fortsæt for at gennemføre transaktionen.

Pengene bør gå ind på din Stars-konto med det samme!

Hvis du er interesseret i metoden, men ikke har en konto, kan du oprette en på www.paypal.com.

Der er ingen gebyrer for at bruge PayPal til at indbetale penge på din Stars-konto. Men du hæfter selv for evt. gebyrer opkrævet af PayPal.