Ind- og udbetaling: Tilgængelige betalingsmetoder

Du kan se alle tilgængelige ind- og udbetalingsmetoder i dit land ved at gøre følgende:

Mobilapp

Indbetaling

1. Log på din Stars-konto i vores app.
  2. Gå til Banken.
  3. Tryk på Indbetal for at se alle tilgængelige indbetalingsmetoder.

Udbetaling

1. Tryk på Menu øverst til venstre på skærmen.
  2. Tryk på Udbetal, og indtast et foreløbigt udbetalingsbeløb.
  3. Tryk på den grønne pil for at gå fremad og se dine muligheder.
Desktop

Indbetaling

1. Log på din Stars-konto.
  2. Klik på Bank.
  3. Klik på Indbetal for at se alle tilgængelige indbetalingsmetoder.

Udbetaling

1. Klik på Bank.
  2. Klik på Udbetal, og indtast et foreløbigt udbetalingsbeløb.
  3. Klik på Næste for at se dine tilgængelige muligheder.

Online
  1. Besøg vores hjemmeside, og klik på fanen Ind- og udbetaling.
  2. Vælg dit land i rullemenuen.
  3. Klik på de tilgængelige betalingsmetoder for at læse mere om dem.

Eller

Indbetaling

1. Log på din Stars-konto på vores hjemmeside.
  2. Klik på Indbetal for at se alle tilgængelige indbetalingsmetoder.

Udbetaling

1. Klik på Konto.
  2. Klik på Udbetal, og indtast et foreløbigt udbetalingsbeløb.
  3. Klik på den grønne pil for at gå fremad og se dine muligheder.

Sådan ser du både ind- og udbetalingsmetoder

1. Klik på Konto.
  2. Derefter på Bank.
  3. Vælg fanen Indbetal eller Udbetal.

Vær opmærksom på, at udbetaling med visse metoder er underlagt vores udbetalingspolitik.