NETELLER: Vejledning til indbetaling

Du kan se, om betalingsmetoden er tilgængelig i dit land, hvis du logger på din konto og går til banken.

Sådan indbetaler du med NETELLER:

1. Log på din konto og gå til Bank.
  2. Under Indbetaling vælger du NETELLER.
  3. Vælg et af de foreslåede beløb til indbetaling, eller indtast et andet beløb i feltet Andet, og tryk på "Indbetal".
  4. Indtast evt. indbetalingskode.
  5. Indtast de nødvendige oplysninger:
    • 12-cifret NETELLER-kontonummer
    • 6-cifret Secure ID/godkendelseskode*
  6. Tryk på den grønne pil for at indsende din anmodning.

* Hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse på din NETELLER-konto, skal du ikke længere bruge Secure ID. Du skal bruge den 6-cifrede godkendelseskode, som du kan få i appen Google Authenticator.

Pengene trækkes automatisk fra din NETELLER-konto og sættes ind på din konto.