NETELLER: Vejledning til indbetaling

For at bekræfte at denne betalingsmetode er tilgængelig i dit land, venligst log ind på din Stars-konto, og gå til Banken.

For at lave en indbetaling via NETELLER, venligst følg disse trin:

1. Log ind på din Stars-konto, og gå til Banken.
  2. Under Indbetal fanen, vælg NETELLER fra de tilgængelige muligheder.
  3. Vælg/indtast dit indbetalingsbeløb og vælg Indbetal/Næste knappen.
  4. Indtast de krævede informationer:
    • 12 cifret NETELLER konto nummer
    • Seks cifret Secure ID/Bekræftelseskode*
    • Ønsket minimumsindbetaling
    • Bonuskode (hvis mulig)
  5. Vælg den grønne pil for at bekræfte din anmodning.

Midlerne vil automatisk blive trukket fra din NETELLER konto, og krediteret din Stars-konto.

* Hvis du har slået to-trinsbekræftelse til på din NETELLER-konto, så er dit Sikkerheds ID nu ugyldigt. Du skal bruge den sekscifrede Bekræftelseskode, som du kan få fra din Google Authenticator app.