NETELLER: General information

For at ekræfte at denne betalingsmetode er tilgængelig i dit land, venligst log ind på din Stars-konto, og gå til Banken.

NETELLER er en yderst sikker online wallet, som tillader dig at indbetale, udbetale og overføre midler online.

NETELLER bruger Secure Socket Layer (SSL) og 128-bit krypteringsnøgler, der er den bedste browser-kryptering online. Alle dine oplysninger gemmes bag en sikker firewall. For mere information om NETELLER’s sikkerhed, besøg sikkerhedssektionen af deres hjemmeside.

For at oprette dig til en gratis NETELLER konto, besøg oprettelsessiden på deres hjemmeside.

Varieteten af finansieringsmuligheder til din NETELLER konto er afhængig af dit bopælsland og inkluderer:

• Kort indbetalinger
  • Lokal bank indbetalinger
  • Internationale bankoverførsler

NETELLER indbetalinger til din Stars-konto er gratis, så længe du starter din anmodning fra vores Bank.

For yderligere information om gebyrer, og specifikke finansieringsmuligheder, besøg gebyr sektionen af NETELLER hjemmesiden.

Til din bekvemmelighed, Hurtig Indbetaling-funktionen er tilgængelig for NETELLER indbetalinger.