Local Bank Transfers: Vejledning til indbetaling

Du kan se, om betalingsmetoden er tilgængelig i dit land, hvis du logger på din Stars-konto og går til banken.

VIGTIGT!

• Et forkert eller manglende referencenummer eller modtagernavn fører til, at din indbetaling går tabt eller forsinkes.
  • Vi opkræver ikke gebyrer for indbetaling med Local Bank Transfer, men din bank gør det muligvis.
  • Vi sender en e-mail til dig, når beløbet er indsat på din konto.
  • Tag højde for valutakurserne, så du ikke kommer under eller over dine nuværende indbetalingsgrænser.
  • I henhold til lovgivningen om bekæmpelse af hvidvask af penge tager vi ikke imod kontantindbetalinger eller bankoverførsler fra tredjepartskonti

Gør følgende for at indbetale med Local Bank Transfer:

1. Log på din Stars-konto, og gå til Bank.
  2. Under fanen Indbetal skal du vælge Local Bank Transfer-logoet
  3. Vælg/indtast indbetalingsbeløbet, og vælg knappen Indbetal/Næste.
  4. Efter indbetalingsvejledningen er vist og e-mailet til dig, har du to uger til at gennemføre indbetalingen.

Det kan tage 1-4 hverdage, før beløbet er indsat på din konto.