Problemer med at downloade software til Windows eller Mac

Hvis du ikke kan downloade vores software, kan du prøve følgende:

• Brug en anden browser (Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari osv.), og prøv at downloade installationsfilen.
  • Ryd din cache og midlertidige internetfiler. Du kan se, hvordan du gør det, i denne WikiHow-artikel.
  • Luk din download manager (hvis du har en), og prøv igen.

Hvis problemet fortsætter, er det hurtigst at kontakte os via vores kundeservice-kontaktformular ved at gå til:

Hjemmeside
  1. Hjælp
  2. Kontakt os
Mobilapp

Tryk på menuen (Android) eller Mere (iOS), og vælg derefter: