Problemer med at downloade software til Windows eller Mac

Hvis du ikke kan downloade vores software, kan du prøve følgende:

• Brug en anden browser (Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari osv.), og prøv at downloade installationsfilen.
  • Ryd din cache og midlertidige internetfiler. Du kan se, hvordan du gør det, i denne WikiHow-artikel.
  • Luk din download manager (hvis du har en), og prøv igen.

Hvis det stadig ikke løser problemet, skal du sende os nogle flere oplysninger:

• Fejlmeddelelsen, du modtager.
  • Information om, hvilket styresystem du bruger (f.eks. Windows 10, Vista eller Mac OSX).
  • Webbrowser og version, dvs. Chrome 80.0.3987.132, Safari 12.x osv.
  • Nuværende lokalitet.
  • Om du har en firewall eller en download manager.

Når vi har modtaget disse oplysninger, kigger vi på sagen og sender dig yderligere instrukser.

Ansvarsfraskrivelse:
Vi leverer links til tredjepartshjemmesider og -produkter som en service til vores spillere, og The Stars Group hverken støtter eller tager ansvar for brugen af disse produkter og hjemmesider, som er uafhængige af The Stars Group. Vær opmærksom på, at nævnte oplysninger eller produkter bør bruges eller anbefales på egen risiko og efter eget skøn.