Kontooprettelse

For at oprette en konto:

1. Gå til vores hjemmeside.
  2. Klik på Download PokerStars.
  3. Du bliver bedt om at gemme installationsfilen til vores software.
  4. Gem filen, kør den, og efter installation bør vores ikon findes på dit skrivebord.
  5. Åbn softwaren, og vælg Tilmeld dig nu. Du bliver bedt om at oprette et brugernavn og et password (vælg dit brugernavn omhyggeligt, eftersom det bruges til at identificere dig ved pokerbordene og ikke kan ændres).
  6. Afslut processen ved at angive din e-mailadresse, bopælsland, kilde til henvisning og erklæring om, at du er gammel nok i det pågældende land/område.

Når din nye konto er oprettet, får du 35.000 play chips, som er helt gratis og ikke har nogen egentlig værdi. Herefter er du klar til at spille ved bordene.