Kontakt os

Du kan kontakte os ved at gå til "Hjælp" på vores hjemmeside. Her kan du enten se vores virtuelle assistent eller en knap med teksten Kontakt os

Hvis den virtuelle assistent er tilgængelig, kan du se ikonet for vores hjælpe-bot nederst til højre på siden. Vi anbefaler, at du logger på din konto først.

Log på

Så trykker du på ikonet for at skrive med hende. Hun kan besvare alle dine spørgsmål, og hvis du skriver "Jeg vil gerne kontakte kundeservice", så hjælper hun dig med at kontakte os.

Kontakt os på desktop eller mobil
Du kan sende os din henvendelse på desktop eller i den seneste mobilapp ved at gå til:
Hjælp → Kontakt os

Hvis du bruger vores "klassiske" mobilapp, skal du trykke på menuen (Android) eller Mere (iOS) og vælge:
Indstillinger og værktøjer → Kundeservice → Kontakt kundeservice