Kontakt os

Du kan kontakte os via "Hjælp" på vores hjemmeside. Her kan du enten se vores virtuelle assistent eller knappen "Kontakt os". Hvis vores virtuelle assistent ikke er tilgængelig, skal du kontakte os via kontaktformularen.

Hvis den virtuelle assistent er tilgængelig, kan du se en taleboble nederst til højre på siden. Vi anbefaler, at du logger på din konto først.

Log på

Så trykker du på ikonet for at skrive med hende. Hun kan besvare alle dine spørgsmål, og hvis du skriver "Jeg vil gerne kontakte kundeservice", så hjælper hun dig med at kontakte os.

Kontakt os på desktop eller mobil

Du kan sende os din henvendelse på desktop eller i den seneste mobilapp ved at gå til:
Hjælp → Kontakt os (i mobilappen skal du først trykke på "Konto")

Hvis du bruger vores "klassiske" mobilapp, skal du trykke på menuen (Android) eller "Mere" (iOS) og vælge:
Indstillinger og værktøjer → Kundeservice → Kontakt kundeservice