Lukning af konto

Hvis du vil lukke din konto, skal du bare kontakte os.

Men før du beslutter, om du virkelig vil lukke den, skal du huske på, at du ikke kan oprette en ny konto, efter du har lukket den.

Feedback

Besvarede denne artikel dit spørgsmål?

Relaterede Hjælp-artikler