Sådan tilmelder du dig vores belønningsprogram

Det er gratis at være med i vores loyalitetsprogram, og det er nemt at komme i gang. Se efter programmets widget i softwaren, og tryk på knappen Start for at tilmelde dig og begynde at optjene belønninger. Hvis du er på vores hjemmeside og gerne vil gå til startsiden for vores belønningsprogram, skal du:

Stars Rewards

Du kan ikke framelde dig programmet, men du kan skjule statusbaren, når du spiller poker, via menuen Indstillinger.

For at gøre det skal du bare fjerne markeringen i det tilhørende felt under Indstillinger → Bordudseende → Bordvisning.