Sådan åbner du ulåste kister

Hvis du vil se indholdet af dine kister, skal du gå til Kister under Mit Stars på din konto. Herfra kan du vælge, hvilke kister du vil åbne, afhængigt af deres tilgængelighed:

• En grøn hængelås betyder, at du kan åbne kisten.
  • Et gult timeglas betyder, at kisten stadig er låst. Under kisten kan du se, hvornår den bliver låst op.

Du skal bare vælge en kiste med en grøn hængelås for at åbne den og se dens indhold.

Du kan også altid se kisternes status ved at klikke på statusbaren.